VUOKRAUSEHDOT

Paluu edelliselle sivulle

Ajokorttivaatimus:  B-kortti (henkilöautokortti) ja 21- vuoden ikä.
Auton luovutus:   Auto luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna. Lisäksi auton tankki on täynnä ja tarpeen mukaan myös raikasvesisäiliö täytetään. Mukana tulee kaksi nestekaasupulloa, joista ainakin toinen on täysi.
Auton edelleen luovutus: Vuokralleottajalla ei ole oikeutta luovuttaa autoa edelleen kolmannelle henkilölle. Vuokralleottajan on itse ajettava autoa. Muut ajajat on merkittävä vuokrasopimukseen vuokrauksen yhteydessä. Poikkeustapauksessa ota yhteys vuokraajaan.
Auton palautus: Auto on palautetaan tankattuna, siivottuna ja WC-kasetti tyhjennettynä. Mikäli auto palautetaan siivoamattomana, veloitetaan siivousmaksua vähintään 100 € ja wc- kasetin tyhjennyksestä 50 €.
Auton polttoainetankin on oltava täynnä.
Käyttökulut: Vuokralleottaja maksaa käyttämänsä polttoaineen, nestekaasun ja sähkön.
Palautettaessa riittää, kun toinen nestekaasupullo on täysi.
Lemmikkieläimet: Eläinten tuominen ja pito asuntoautossamme on yleensä kielletty. Tarvittaessa voit myös kysyä, josko lemmikkinne hoidettaisiin lomanne ajan meillä erillistä korvausta vastaan.
(Poikkeustapauksessa eläintä voi kuljettaa kuljetushäkissä auton wc:ssä tai takatallissa, josta korvaus 50 €).
Auto on siivottava erityisen huolella eläinten jäljiltä ja kaikesta karvasta.
Polttoaine: Auto käyttää Dieseliä. Auto luovutetaan tankattuna ja se on palautettava täyteen tankattuna. Polttoaine ei sisälly vuokrahintaan. Normaalilla maantienopeudella (80-90 km/h) auton polttoaineenkulutus on noin 10-12 litraa dieseliä /100 km.
Pysäköinti: Pysäköity auto on lukittava. Vuokralleottaja sitoutuu maksamaan itse saamansa pysäköintivirhemaksut.
Rikkoontuminen: Vuokralleottaja on velvollinen hoitamaan autoa ja sen varusteita huolellisesti. Vuokralleottaja vastaa autosta ja siihen kuuluvista lisävarusteista niiden täydestä arvosta. Mahdolliset tuulilasivauriot tai ulkokuoren kolhut vuokralainen sitoutuu korvaamaan vuokranantajalle. Mikäli autolle aiheutuneet vahingot johtuvat välillisesti tai välittömästi vuokraajan tahallisuudesta tai törkeästä tuottamuksesta, auton käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai tämän sopimuksen rikkomisesta, on vuokralle ottaja velvollinen korvaamaan kaikki vahingot kokonaisuudessaan. Vauriosta aiheutuneelta seisonta-ajalta on vuokralleottaja velvollinen maksamaan tämän sopimuksen mukaisen 1-6 vuorokauden pituisista vuokrauksista sovellettavan vuorokausimaksun, kuitenkin enintään 30 vrk:lta. Vuokralle ottaja voi vapautua korvausvelvollisuudestaan vain mikäli vuokranantaja saa täyden korvauksen vahingosta vakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.
Sakot Vuokralleottaja sitoutuu maksamaan itse saamansa sakot.
Säilytyspalvelu Voit jättää maksutta oman autosi meidän pihalle vuokrauksen ajaksi. Paikka on rauhallinen, mutta vartioimaton.
Toimituspalvelu: Tarvittaessa toimitamme matkailuauton vuokrausajan alkaessa haluamaasi paikkaan ja/tai noudamme sen vuokrauksen päätyttyä haluamastasi paikasta erillistä korvausta vastaan.
Tupakointi: Tupakointi matkailuautossamme on kielletty, jotta automme olisi paremmin kaikkien käytettävissä, siistinä ja viihtyisänä.
Turvallisuus: Autossa on tarkastettu jauhesammutin, palohälytin ja mahdollisesti myös kaasuhälytin.
Ulkomaille: Autoa ei saa viedä ulkomaille ilman vuokranantajan suostumusta. Jos aiot ulkomaille, kerro siitä jo varausta tehdessäsi tai viimeistään haettaessa. Kirjaamme sen sopimukseen, mihin maihin autolla on lupa mennä. Lisäksi pidätämme tällöin vakuutuksen omavastuu osuuden, joka palautetaan auton palautuksen yhteydessä. Omavastuu on pohjoismaissa 150 €, muissa maissa 300 € ja Venäjällä sekä Baltian maissa 600 €. Lisäksi varkaustapauksissa omavastuu Baltian maissa on 25%. Omavastuut tarkistetaan erikseen.
Vahinkotapahtuma: Vahinkotapahtuman sattuessa tulee vuokralle ottajan:
- toimittaa poliisitutkinta kutsumalla poliisi paikalle p. 112 tai 10022
- merkitä muistiin mahdolliset silminnäkijät
- toimittaa auto talteen vauriopaikalta ja estää lisävahinkojen syntyminen
- ilmoittaa asiasta välittömästi vuokranantajalle p. 0400-345296 tai 040-5369896
- täyttää vahinkoilmoituslomake
- ottaa yhteys vakuutusyhtiöön
Vakuutus Vuokrahinta sisältää vakuutukset. Matkailuautossamme on vuokrakäyttöön tarkoitettu liikennevakuutus ja laaja autovakuutus = täyskaskovakuutus, jotka ovat voimassa koko maailmassa. Kasko sisältää törmäys-, varkaus-, palo-, hirvi-, ilkivalta- ja keskeytysturvan sekä autopalveluplussan. Korvaavan auton tarjoaa vakuutusyhtiö, eikä se välttämättä ole matkailuauto. Vuokralleottajan omavastuu vahinkotapauksessa on 150 €. Pohjoismaiden ulkopuolella omavastuun on 2-4 kertaa suurempi. Kts. Ulkomaille
Varausmaksu: Varaus on vuokranantajaa sitova, vasta kun varausmaksu on suoritettu.
Varausmaksu on 100 €, joka hyvitetään vuokran koko hinnasta.
Vuokran loppuosa maksetaan viimeistään autoa luovutettaessa.
Jos varaus perutaan, ei varausmaksua palauteta.
Vika autossa: Soita meille ja kysy. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan teille mahdollisimman mukavan ja häiriöttömän loman, joten yritämme etsiä nopeimman keinon ratkaista vika. Mikäli autoon tulee vikaa, yli 50 € maksaviin korjaustoimenpiteisiin on saatava vuokralleantajan lupa. Vuokralleantajalla on oikeus määrätä korjaamo, jossa rikkoutunut tai vaurioitunut auto korjataan.
Vuokra-ajan ylitys Auto on palautettava sopimuksessa mainittuun paikkaan viimeistään sovittuna ajankohtana. Mikäli näin ei tapahdu, eikä vuokrauksen jatkumisesta ole sovittu, syyllistyy vuokralainen auton luvattomaan käyttöön. Ole siis ystävällinen ja ota yhteys heti, kun huomaat, ettet voi palauttaa autoa määräajassa. Tällöin voimme luvata mahdollisesti lisäaikaa.
Vuokrauksen kohde: Matkailuauto HYMER 644 Camp Classic TD 2.8 vm.-05
   
 

Paluu edelliselle sivulle

    HYVÄÄ MATKAA JA ONNISTUNUTTA LOMAA!


Copyright © 2011 MEDIKASI -internetpalvelut - Sivu on päivitetty 26.4.2011